EU-KONTROLL Levanger

Sørg for sikkerheten med EU-kontroll hos Levanger Bilelektro

EU-kontroll LevangerEU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en viktig del av å holde bilen din trygg og lovlig på veiene. Hos Levanger Bilelektro tilbyr vi pålitelig EU-kontroll for alle typer kjøretøy, slik at du kan kjøre med full trygghet.

Du kan lese mer om vårt bilverksted her

Hva er en EU-kontroll?

EU-kontroll er en lovpålagt periodisk inspeksjon av kjøretøyet ditt som utføres for å sikre at det oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som er fastsatt av myndighetene. Under EU-kontrollen sjekker våre erfarne teknikere viktige sikkerhets- og miljøaspekter av kjøretøyet, inkludert bremser, lys, dekk, hjuloppheng, styring, karosseri og mer.

Hvorfor er EU-kontroll viktig?

Å gjennomføre EU-kontroll regelmessig er avgjørende for å oppdage og utbedre potensielle sikkerhetsproblemer og miljømessige mangler på kjøretøyet ditt. Ved å sikre at bilen din er i samsvar med lovens krav, kan du kjøre trygt og bidra til å redusere risikoen for ulykker og skader på veiene.

Våre EU-kontrolltjenester

På vårt bilverksted i Levanger tilbyr vi grundige og pålitelige EU-kontrolltjenester for alle typer kjøretøy. Våre erfarne teknikere utfører grundige inspeksjoner i samsvar med gjeldende forskrifter, og vi gir deg en detaljert rapport om eventuelle avvik eller mangler som blir oppdaget.

Bestill din EU-kontroll i dag

Ikke utsett sikkerheten til kjøretøyet ditt. Bestill din EU-kontroll hos oss i dag og få roen i sinnet ved å vite at bilen din er i trygge hender. Kontakt oss nå for å avtale en time eller for mer informasjon om våre EU-kontrolltjenester. Din sikkerhet er vår prioritet!

Du bestiller din neste EU-kontroll her

Når skal man ta EU-kontroll?

EU-kontrollen utføres i henhold til fastsatte intervaller avhengig av kjøretøytype og alder. Det er viktig å følge disse intervallene for å overholde lovpålagte krav og sikre sikkerheten til kjøretøyet ditt.

Søk her hos vegvesenet eller under her for å finne ut når fristen for neste EU-kontroll av din bil:

Søk her for å finne ut når fristen for neste EU-kontroll av din bil: