Elbil-verksted Levanger

Ditt MECA-sertifiserte elbil-verksted på Levanger

Elbil-verksted LevangerSom en pålitelig partner for elbilister tilbyr Levanger Bilelektro spesialisert service og vedlikehold skreddersydd for elbiler. Med vårt erfarne team av teknikere og moderne verkstedfasiliteter kan du være sikker på at din elbil er i trygge hender.

Hva betyr det at vi er et MECA-sertifisert elbil-verksted

MECA-kjeden har etablert MECA-sertifiserte elbilverksteder for å møte behovene til elbilister. Våre verksteder garanterer:

  • Utdannelse og kompetanse innen el- og hybridbiler
  • Nødvendig verktøy og utstyr
  • Ladefasiliteter
  • Arbeid i henhold til fabrikantens serviceskjema
  • MECA Veihjelp inkludert i alle årsservicer

Optimal ytelse og driftssikkerhet for din elbil

For å opprettholde optimal ytelse og driftssikkerhet tilbyr vi omfattende tjenester for elbiler, inkludert regelmessig service, diagnose, og reparasjon av elektriske systemer, batterivedlikehold, og softwareoppdateringer.

Moderne verkstedfasiliteter og kvalitetsdeler

Vår moderne verkstedfasilitet er utstyrt med avanserte diagnostiske verktøy og utstyr for å sikre nøyaktig og effektiv service. Vi bruker kun reservedeler av høy kvalitet spesifikt designet for elbiler, noe som garanterer pålitelig ytelse og lang levetid for ditt kjøretøy.

Kundetilfredshet og konkurransedyktige priser

Vi er forpliktet til å tilby kundetilfredshet, og derfor tilbyr vi fleksible avtaler og konkurransedyktige priser for våre elbilservicer. Enten det er en rutinemessig service eller en mer omfattende reparasjon, kan du stole på Levanger Bilelektro for pålitelig og profesjonell service.

Kontakt oss i dag for din elbil-service

Bestill time i dag eller kontakt oss for mer informasjon om vår elbilservice tjenester. Ring oss på 74 08 97 80 eller kontakt oss her for en hyggelig bilprat. Vi ser frem til å hjelpe deg med å holde din elbil i topp stand!