Bilverksted Levanger

Bilservice hos Levanger Bilelektro

Bilverksted LevangerVelkommen til vårt bilverksted i Levanger Vi er et MECA bilverksted med alle de fordeler det har for deg som kunde.

Å holde bilen din i god stand er avgjørende for å sikre sikkerheten og påliteligheten til kjøretøyet ditt. Hos Levanger Bilelektro tilbyr vi en omfattende rekke tjenester for å holde bilen din i toppform året rundt.

Vårt erfarne team av mekanikere er dedikert til å levere høykvalitets service som dekker alle dine behov. Fra rutinemessig vedlikehold som oljeskift og filterbytte til mer avanserte reparasjoner, kan du stole på oss for å få jobben gjort effektivt og profesjonelt.

Du kan bestille time på vårt bilverksted her

Tjenester vi tilbyr på vårt bilverksted i Levanger

EU-kontroll: En av våre mest etterspurte tjenester er EU-kontroll. Vi sørger for at din bil er i samsvar med lovens krav og at den er trygg å kjøre på veiene. Våre sertifiserte teknikere utfører grundige inspeksjoner for å sikre at alle deler av kjøretøyet ditt er i forskriftsmessig stand.

Dekk og dekkhotell: Vi tilbyr også dekk- og dekkhotelltjenester for å sikre at du alltid har riktige dekk for sesongen. Vårt dekkhotell gir deg trygghet og bekvemmelighet. Våre eksperter vil sørge for at dekkene dine oppbevares på en sikker og forsvarlig måte.

Air Condition-anlegg: Reparasjon av klimaanlegg er også en av våre spesialiteter. Våre teknikere har ekspertisen og erfaringen som trengs for å diagnostisere og løse eventuelle problemer med klimaanlegget ditt. Du kan dermed kjøre komfortabelt uansett vær.

Elbil-verksted: Som et MECA-sertifisert elbil-verksted er vi også stolte av å tilby spesialiserte tjenester for elbiler. Våre teknikere er grundig opplært i alle aspekter av elbilteknologi og er klare til å håndtere alt fra enkle vedlikeholdsoppgaver til mer komplekse reparasjoner.

Uansett hva dine bilservicebehov måtte være, kan du stole på Levanger bilelektro for å levere pålitelig og profesjonell service hver gang. Kontakt oss i dag for å bestille time eller for mer informasjon om våre tjenester.